Спортивний травень МВУФК

Протягом травня учні Миколаївського вищого училища фізичної культури здобули високих спортивних нагород. Спортсмени училища змагалися на Чемпіонатах України та Чемпіонатах Європи. Завойовували призові місця на народних та світових аренах, а саме були в Сумах, Дніпрі, Житомирі, Крефельті (Німеччина). Такі види спорту як :велоспорт, веслування на байдарках і каное, академічне веслування, легка атлетика яскраво відзначились на змаганнях.

На Чемпіонаті України з велоспорту в Сумах Білий Максим в індивідуальній гонці 20 км. та командний залік 20 км. виборов перші місця, Вареник Максим – 2 місце в інд.гонці та 1 місце в груповій гонці 40 км. А також в командному, заліку груповому, гонка 60 км. – Шумілов Ігор, Білих Максим, Малахов Микита, Вареник Максим, Богачук Владислав вибороли 1 місце. Висока майстерність та професіоналізм вчителів по спорту Кравцова О.І., Калінчука В.І., Татаренка В.В. дала свої результати в досягненнях їх вихованців.

В місті Дніпро на Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное спортсмени Маріца Євген, Деревінський Дмитро, Бражник Роман, Білоус Іван, Позняков Микита, зайняли 1,2, та 3-ті місця . Тренери: Петрухін В.М., Ніколаєв Є.П.. Вихованці Сімонової І.А., та Сімонова А.Г. , Трофименка В.С. (юнаки) в своєму виді Гоберлас Сергій – 1 та 2 місця, Рибак Діана2 та 3 місця, Вічев Валерій – 1 місце, Крамаренко Олександр -3-є місце.

В Чемпіонаті Європи в місті Крефельті (Німеччина) з академічного веслування прийняли участь 5 учнів МВУФК( юніори до 18 років) і показали достойний результат на світовій арені. Такі учні як Скорий Роман – 4 місце, Сомов Владислав – 4 місце, Ноголь Олег – 4 місце, Дзюбинський Денис – 4 місце, Хорєв Микола – 6 місце. Тренери: Раєвський В.Є., Раєвська В.В.,Павленко Н.Б., Єнтіс С.М.,Раєвська К.В..

Легка атлетика на Чемпіонаті України в місті Києві здобула треті місця в естафетному бігові ( Жучкова Каріна, Гаценко Поліна, Мальченко Діана – юніори), та третє місце в бігові на 3000 метрів в місті Кропивницьк на Чемпіонаті України – Вижиган Ірина. Тренер та наставник Кілярський В.Г..

Вихованці та вчителі зі спорту Миколаївського вищого училища фізичної культури достойно представили свій навчальний заклад та своє місто.

Кiлькiсть переглядiв: 616

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.